ARCHÍVUM / hírek, érdekességek

KAMLAN 28 MM F1.4

A kínai Machang Optics jelenleg befektetőket keres a kickstarter.com közösségi pénzgyűjtő oldalon, hogy megvalósulhasson a Kamlan 28 mm F1.4 objektív. A lencserendszert alapvetően APS-C méretű képérzékelők kirajzolására tervezték a mérnökök, így nem csoda, hogy ideális optika lenne a m4/3 rendszerhez is.

PANASONIC G90

Nokishita blogjában jelentek meg az alábbi adatok, amelyek a közeljövőben megjelenő mikro NégyHarmados MILC-ről szólnak. Tekintettel arra, hogy Nokishita tuti forrásokból dolgozik és gyakorlatilag tévedhetetlen, ezeket vehetjük egészen nyugodtan biztosnak is.

ILYEN LESZ AZ ÚJ PANASONIC

A nokishita-camera.com szerzője szellőztette meg a Panasonic DC-G80 utódját, amely a kiszivárgott termékfotók szerint igen nagy hasonlóságot mutat a fotós irányzat csúcsgépével, a DC-G9-cel.

JÖN A CANON EOS M50 MARK II

Új tükör nélküli fényképezőgépet hoz forgalomba Európában a Canon, méghozzá az APS-C szenzoros EOS M50 Mark II-t.

VIDEÓN AZ ÚJ SONY

A Sonyalpharumors.com-on megjelent kép alapján a ma helyi idő szerint délután 4-kor bejelentésre kerülő FX3 full-frame szenzoros videós MILC a felvétel során mind a gép elején, mind a felvételi gomb körül, mind pedig hátul jelzi majd egy-egy piros fénnyel a viideórögzítés állapotát, sőt, ahogy már néhány más tükör nélküli gépnél is láttuk, az LCD élőképének peremén is megjelenik majd egy piros keret, ami a felvételre utal.

SIGMA 28-70 MM F2.8 DG DN

A gyártó állítása szerint a Sigma 28-70 mm F2.8 DG DN | Contemporary ugyanazt a kompromisszumoktól mentes optikai teljesítményt nyújtja, mint az Art jelölésű objektívek sora, ugyanakkor ez az újdonság pici és könnyű kivitelnek örvend, ami ideális állandó útitársat varázsol belőle.

LEGFRISSEBB HÍREINK

Védd az objektíved

Kemény, kompozit anyagokból készített fotós táskákból,...

Bővebben

Az Olympus tervei

A legfrissebb pletykák szerint az Olympus utódja, az OM Digital...

Bővebben

Fejleszt a Tamron is

A Tamron új objektív fejlesztését jelentette be, amelyet az...

Bővebben